Vi tilbyder pakkeløsninger 

Læs om vores pakke for iværksættere

Driv dine idéer videre med passion og virkelyst i høj hastighed uden kedelige forsinkelser eller afbrydelser af administrative tunge tanker og arbejde. Som nystartet og kommende virksomhedsejer, sikrer vi, at du får de mest nødvendige rutiner på plads fra dag 1. Så er du nemlig allerede godt i gang og undgår de mest almindelige fejl, som påvirker humøret og din gejst negativt.

Skal du bruge hjælp til oprettelse af IVS/ApS, kan dette tilkøbes. Ligeledes, hvis du har andre ønsker til din opstartspakke, skal du endelig kontakte os, så finder vi en pakkeløsning, der passer dig. Vælger du at benytte Go-Tast, giver vi rabat på dit årsregnskab.  

GO-TAST udvikles og administreres af et erfarent godkendt revisionshus, som også har jurister, skatterevisorer og alm. revisorer ansat. Derfor kan vi også hjælpe dig med rådgivning, udarbejdelse af dit årsregnskab og selvangivelse, når du er kommet godt i gang.

En bonusfordel ved at tilslutte sig opstartspakken er, at vi nu anvender de samme systemer og har online forbindelse med hinanden. Det har den fordel, at vi kender dig og kan hjælpe hurtigt og effektivt, når du ringer til os med spørgsmål. Du bliver som en del af familien, hvor vi tager hånd om dig og din virksomhed. Du vil være i trygge rammer. Vi glæder os til at se dig.